Beursgoochelaar Robert boeken

Bedrijven investeren vaak veel geld in standbouw en aankleding zonder daadwerkelijk na te denken over hoe ze de juiste mensen naar hun stand gaan halen. Leads scoren, imagebuilding of het presenteren van een nieuwe huisstijl, elk doel vergt een andere aanpak. Robert maakt altijd vanuit uw doel een act op maat. Laat u inspireren door een aantal mogelijkheden. 

Leadbooster (leads scoren) 
Deze act is perfect geschikt als u daadwerkelijk meer leads wilt gaan scoren. Robert staat in en om uw stand en spreekt voordurend 1 of 2 personen aan. Hij vertoont een kort magisch effect met gebruikmaking van uw producten of diensten. Na deze korte act stuurt Robert de persoon door naar een van uw standmedewerkers. Omdat entertainment het eerste woord heeft is de eerste ontmoeting informeel en maakt een gesprek met uw medewerkers zeer laagdrempelig. U gaat gegarandeerd meer leads scoren met leadbooster van Robert de Vries. 

Maatwerk Quiz (imagebuilding) 
U wilt uw boodschap overbrengen aan grote aantallen mensen maar u beschikt niet over de capaciteit om iedereen persoonlijk te woord te staan, dan is de maatwerk quiz wat voor u. Robert staat aan de rand van uw stand met een groot projectie scherm waar mensen de quiz op kunnen volgen. Hij haalt grote groepen mensen naar de stand en speelt bijvoorbeeld met het principe ‘petje op petje af’ een quiz waar uw boodschap in verwerkt zit. Het mes snijd aan twee zijde. De bezoekers hebben een positieve ervaring met uw bedrijf en tevens wordt uw boodschap gecommuniceerd.   

Traffic Filter (bezoekers optimalisatie) 
Uit de praktijk blijkt dat in 70% van de gevallen uw standpersoneel met oninteressante mensen staan te praten. Een beurs is bedoelt om in korte tijd veel business binnen te halen, dan is praten met een magazijnbediende die ook een dagje naar de beurs mag van zijn baas erg gezellig maar totaal niet productief. Wilt u dit voorkomen? Bij Traffic Filter staat Robert in en om uw stand en houdt steeds kleine groepjes mensen staande en entertaint deze met een kort magische effect. Tijdens deze act stelt Robert een aantal vragen waardoor hij een goed beeld krijgt van wie deze bezoeker is. Is hij oninteressant? Dan wenst hij hem een fijne dag op de beurs. Is het een potentiële klant? Dan legt Robert contact met één van uw medewerkers. Hierdoor staat uw standbemanning alleen met mensen te praten waar u zakelijk wat aan heeft. 

Beursgoochelaar Robert boeken

Voor prijzen het inhuren van Beursgoochelaar Robert kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Beursgoochelaar Robert, artiestenburo Beursgoochelaar Robert, boekingen Beursgoochelaar Robert, boekingskantoor Beursgoochelaar Robert, prijs Beursgoochelaar Robert, Beursgoochelaar Robert boeken, Beursgoochelaar Robert huren, Beursgoochelaar Robert inhuren, Beursgoochelaar Robert kosten