Beursgoochelaar Ronald boeken

Uw gasten en relaties zullen in opperste verwondering worden gebracht door de mysterieuze table-magic-act van RONALD MORAY. Ze werken zelf mee aan de goocheltrucs, die op amusante wijze worden gebracht. Daarnaast brengt RONALD MORAY ook een spectaculaire bühne-act ten tonele. Tevens is hij beschikbaar voor het geven van een op maat gesneden 'magische workshop', waarin uw boodschap en doelstelling duidelijk en visueel naar voren komen.

RONALD MORAY gaf acte de présence tijdens het huwelijksfeest van Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima, waar hij optrad voor alle koninklijke gasten van het bruidspaar. U begrijpt, een betere referentie kunnnen wij U niet geven !

Beursgoochelaar Ronald boeken

Voor prijzen het inhuren van Beursgoochelaar Ronald kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Beursgoochelaar Ronald, artiestenburo Beursgoochelaar Ronald, boekingen Beursgoochelaar Ronald, boekingskantoor Beursgoochelaar Ronald, prijs Beursgoochelaar Ronald, Beursgoochelaar Ronald boeken, Beursgoochelaar Ronald huren, Beursgoochelaar Ronald inhuren, Beursgoochelaar Ronald kosten