Cabaret en magie boeken

Als enige artiest in Nederland brengt Robert de Vries magie en cabaret bij elkaar. Een 20 minuten durende up-tempo act gevuld met interactie, scherpe improvisatie, ondersteunende muziek en sterke magische effecten.

Geen kisten, kasten en flauwe doekjes! Op het podium staat alleen een tafel. De interactie met het publiek bepaalt de sfeer en de opbouw van het programma. Voor de magische effecten gebruikt Robert alledaagse voorwerpen en onderwerpen uit het bedrijfsleven.

Bedrijfspresentaties en congressen

Robert weet precies hoe een zakelijke boodschap verwerkt moet worden in een act. Uw kernwaarden, doelstellingen en/of het thema van de dag; Robert geeft deze altijd een passende plaats in zijn programma. Zet magical cabaret in als opening, tussendoor of slotact.

Boekingsinformatie Magical Cabaret:
Tijdsduur: 20 – 30 minuten
Prijsklasse: tussen €1000 – €2000

Cabaret en magie boeken

Voor prijzen het inhuren van Cabaret en magie kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Cabaret en magie, artiestenburo Cabaret en magie, boekingen Cabaret en magie, boekingskantoor Cabaret en magie, prijs Cabaret en magie, Cabaret en magie boeken, Cabaret en magie huren, Cabaret en magie inhuren, Cabaret en magie kosten