Goochelaar Dion boeken

Hij stond voor het eerst echt op de planken op het Nationaal Kampioenschap  2001. Dion won zijn eerste prijs tijdens een goochelcongres toen hij 10 jaar was.

Jaar 2003 werd een topjaar: TV optredens in BUYA en De Wereld van K3, zijn eerste overwinning op het jeugdcongres in Hoogeveen, meedoen in de openingsact van het FISM en deelname in de act van Marcel "Prince of Illusions". In 2004, 1e prijs Nederlandse Kampioenschappen Goochelen onder de 16 jaar te Hengelo en Grand Prix winnaar van de grote prijs van Vlaanderen.

In juni 2005 is Dion Nederlands Kampioen Manipulatie geworden, tijdens de Nationale Kampioenschappen. Bijzonder is dat Dion hiermee de jongste prijswinnaar ooit is. Het NOS Jeugd-journaal heeft daar ook twee dagen na het succes een item over uitgezonden. Dion heeft tevens de 3e prijs gewonnen dit jaar bij General Magic in Stochholm.

Goochelaar Dion boeken

Voor prijzen het inhuren van Goochelaar Dion kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Goochelaar Dion, artiestenburo Goochelaar Dion, boekingen Goochelaar Dion, boekingskantoor Goochelaar Dion, prijs Goochelaar Dion, Goochelaar Dion boeken, Goochelaar Dion huren, Goochelaar Dion inhuren, Goochelaar Dion kosten