Goochelworkshop voor bedrijven boeken

Altijd al willen weten hoe ze het nou doen?

Dit is u kans!

In deze goochel workshop wordt uw personeel in groepjes verdeelt. Tijdens de workshop, die gegeven wordt door een professionele goochelaar, leert men eerst de basisprincipe van het goochelen. Ieder krijgt een goocheltruc en moet deze uitwerken tot een ware act. De beste van elke groep komt aan het eind van de dag in de theatershow te staan.

Tijdens de slot show zullen echte professionele goochelaars afgewisseld worden met de acts van uw collega’s. Dat is altijd lachen!

Bezetting: Minimaal 20 man

Op elke gewenste locatie mogelijk!

Tijdsduur: 90 – 120 minuten
Prijsklasse: €500 – €1000

Goochelworkshop voor bedrijven boeken

Voor prijzen het inhuren van Goochelworkshop voor bedrijven kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Goochelworkshop voor bedrijven, artiestenburo Goochelworkshop voor bedrijven, boekingen Goochelworkshop voor bedrijven, boekingskantoor Goochelworkshop voor bedrijven, prijs Goochelworkshop voor bedrijven, Goochelworkshop voor bedrijven boeken, Goochelworkshop voor bedrijven huren, Goochelworkshop voor bedrijven inhuren, Goochelworkshop voor bedrijven kosten