Illusionist Sittah boeken

Mede omdat ze de eerste vrouw is die deze hoge waardering heeft ontvangen, is Sittah vastbesloten om haar spectaculaire show aan zoveel mogelijk mensen te laten zien. Haar show is continu in ontwikkeling om de toeschouwers te blijven verwonderen en verrassen.

Haar prijswinnende show “SITTAH REVEALED” bevat grootse illusies die worden opgevoerd met de snelheid van het licht. Haar dansers bewegen op actuele muziek met adembenemende acrobatiek en dynamische choreografieën. Deze show is geschikt voor de grote podia of theaters, maar kan ook worden aangepast voor kleinere locaties. De show kan 15 minuten (twee dansers, twee danseressen en zes illusies) tot 35 minuten (drie dansers, drie danseressen en 11 illusies) duren. Kortom, we hebben de mogelijkheid om in te spelen op uw specifieke wensen.

Vanaf deze zomer zal een tweede show aan de markt worden gepresenteerd. Met dit optreden zal Sittah met haar beeldschone assistentes elke locatie op zijn kop zetten. De combinatie van moderne dans, opvallende kleding en actuele muziek lijkt afkomstig uit de beste videoclips van Beyonce of de Pussycat Dolls, maar de toevoeging van de meest ongelofelijke magische illusies is uniek. Nergens in de wereld is een vergelijkbare act beschikbaar. Onderdeel van de show is dat een gelukkige bezoeker een belangrijke rol op het toneel mag spelen! Deze voorstelling is geschikt voor grote podia, maar ook voor feesttenten, discotheken of ruime bedrijfskantines.

Boekingsinformatie Sittah Illusions:
Tijdsduur 30 minuten
Prijsklasse: €4500 – €5500

Illusionist Sittah boeken

Voor prijzen het inhuren van Illusionist Sittah kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Illusionist Sittah, artiestenburo Illusionist Sittah, boekingen Illusionist Sittah, boekingskantoor Illusionist Sittah, prijs Illusionist Sittah, Illusionist Sittah boeken, Illusionist Sittah huren, Illusionist Sittah inhuren, Illusionist Sittah kosten