Kazan, Hans boeken

Hans Kazan boeken: Durf te dromen, onderneem actie en je blaast leven in wat je tot stand wilt brengen. Dat is geen illusie maar nuchter verklaarbare werkelijkheid. Gastspreker Hans Kazàn vertelt hoe hij er als negenjarig verlegen jongetje slechts één droom had: Hij wilde Nederlands bekendste goochelaar worden. Een doel dat hij met tomeloze passie en hartstocht uiteindelijk zou bereiken. Generaties televisiepubliek groeiden op met de magie van gastspreker Hans Kazàn.

Gastspreker Hans Kazàn vertelt een verrassend verhaal over de kronkelige weg naar de top, over succes, valkuilen en diepe dalen. Kortom, over het rennen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan van een onstuitbare artiest, ondernemer en levensgenieter die passie, harstocht, respect en harmonie hoog in het vaandel heeft staan. Zijn inhoudelijk inspirerend verhaal wordt versterkt door illusie-effecten. Gastspreker Hans Kazàn is een veelgevraagd spreker bij jubilea, productintroducties, fusie van bedrijven en het afscheid van een geliefde directeur.

Als dagvoorzitter brengt Hans Kazàn lijn in uw congres of bijeenkomst en zorgt hij bovendien voor een enthousiaste uitwisseling van ideeën waar iedereen wijzer én blijer van wordt! Een bijzondere voorzitter/presentator met vaart, humor en magie!
Hij verwerkt zijn ervaringen van 850 afleveringen van het tv programma Prijzenslag in zijn presentaties en dagvoorzitterschappen. In 2008 was hij met zijn gezin hoofdrolspeler in het te programma “Groet me uit de rimboe”. Samen met zijn gezin heeft hij een tijd geleefd bij een primitieve stam in de jungle.

Wilt u Hans kazan boeken als spreker tijdens uw zakelijke bijeenkomst? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Informatie Hans Kazan boeken:
Tijdsduur: 30 – 60 minuten
Prijsklasse: op aanvraag

Kazan, Hans boeken

Voor prijzen het inhuren van Kazan, Hans kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Kazan, Hans, artiestenburo Kazan, Hans, boekingen Kazan, Hans, boekingskantoor Kazan, Hans, prijs Kazan, Hans, Kazan, Hans boeken, Kazan, Hans huren, Kazan, Hans inhuren, Kazan, Hans kosten