Kindergoochelaar Fred-Ric boeken

Als komisch goochelaar zorgt hij ervoor dat de kinderen een onvergetelijk feest zullen hebben. Wat gebeurt er allemaal tijdens de show?
Fred-Ric is een onhandige goochelaar, die pas jarig is geweest. Voor zijn verjaardag heeft hij allerlei kado's gekregen. Met deze kado's gaat Fred-Ric aan goochelen. Helaas gaat er van alles mis, maar met de hulp van de kinderen blijkt toch alles te lukken. Naast het goochelen zal Fred-Ric ook een aantal ballonfiguren maken, die hij natuurlijk zal weggeven. Ook de grote kinderen tot 100 jaar zullen genieten van de goochelkunsten.

Indien noodzakelijk/gewenst neemt Fred-Ric een professionele geluidsinstallatie mee.

Kindergoochelaar Fred-Ric boeken

Voor prijzen het inhuren van Kindergoochelaar Fred-Ric kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Kindergoochelaar Fred-Ric, artiestenburo Kindergoochelaar Fred-Ric, boekingen Kindergoochelaar Fred-Ric, boekingskantoor Kindergoochelaar Fred-Ric, prijs Kindergoochelaar Fred-Ric, Kindergoochelaar Fred-Ric boeken, Kindergoochelaar Fred-Ric huren, Kindergoochelaar Fred-Ric inhuren, Kindergoochelaar Fred-Ric kosten