Kindergoochelaar Noni boeken

Met zijn ballonen en goocheltrucs laat hij menig kind verbazen. Tijdens de show leren de kinderen hoe zij echte spekkies kunnen toveren en als klap op de vuurpijl krijgt iedereen een mooie ballon. Clown Noni is een echt clown en wordt vaak ‘de kindervriend’ van Nederland genoemd! Af en toe een beetje dom maar daardoor niet minder leuk. Neem niet genoegen met gewoon een “man met een rode neus” maar kies voor een echt clown in hart en nieren. Uw kids vervelen zich geen moment en zelfs de volwassenen voelen zich weer kind bij Clown Noni!  Clown Noni treed dagelijks op scholen alsook in bedrijven en theaters. Vertrouw dus de lach op uw feest aan clown Noni toe!

Tijdsduur 60 minuten

Kindergoochelaar Noni boeken

Voor prijzen het inhuren van Kindergoochelaar Noni kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Kindergoochelaar Noni, artiestenburo Kindergoochelaar Noni, boekingen Kindergoochelaar Noni, boekingskantoor Kindergoochelaar Noni, prijs Kindergoochelaar Noni, Kindergoochelaar Noni boeken, Kindergoochelaar Noni huren, Kindergoochelaar Noni inhuren, Kindergoochelaar Noni kosten