Kindergoochelaar Robin boeken

Zowel de kinderen als volwassenen zitten op het puntje van hun stoel.
Deze fantastische interactieve kindershow zit vol magie, humor en publieksinteractie. Robin bezit de kracht zich in te leven in de belevingswereld van het kind.

Iedereen wordt op een speelse manier intensief bij de voorstelling betrokken. Het jeugdige publiek is hierdoor vol aandacht en u hebt tijdelijk geen kind meer aan ze!

Alle trucs in de show zijn speciaal voor kinderen waardoor ze op het puntje van hun stoelen zullen zitten en gedurende de gehele show geboeid zullen blijven. Overigens niet alleen de kinderen maar ook de pappa’s en de mamma’s doen altijd gezellig mee! Benodigde faciliteiten:

  • Vrije ruimte van minimaal 3 x 4 meter (liefst op een verhoging/podium)
  • Geluidsinstallatie met CD-speler
  • Microfoon (liefst een headset)
  • Eventueel podiumlicht
  • Geschikte kleedruimte en een gevrijwaarde parkeerplaats nabij de locatie

 De mogelijkheid bestaat om tegen een meerprijs het geluid door Robin Matrix zelf te latenverzorgen. Wij verzoeken de opdrachtgever zorg te dragen voor een vrij stroompunt 220V, nabijde plek van het optreden. Vanwege de logistiek kan de geluidsinstallatie alleen gebruikt worden het voor de show van Robin Matrix en niet voor de toespraken van Sinterklaas.

Kindergoochelaar Robin boeken

Voor prijzen het inhuren van Kindergoochelaar Robin kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Kindergoochelaar Robin, artiestenburo Kindergoochelaar Robin, boekingen Kindergoochelaar Robin, boekingskantoor Kindergoochelaar Robin, prijs Kindergoochelaar Robin, Kindergoochelaar Robin boeken, Kindergoochelaar Robin huren, Kindergoochelaar Robin inhuren, Kindergoochelaar Robin kosten