Kindershow Kids for Animals boeken

Michel van Grinsven presenteert deze inmiddels vernieuwde show met nieuwe liedjes e.d. compleet met buikspreek-act en haalt met zijn vaste gast Dibbes allerlei goocheltoeren uit samen met de kinderen in de zaal. De grote kracht van Michel van Grinsven is zijn veelzijdigheid. De combinatie van diverse talenten en rijke ideeën waar hij over beschikt, maakt dat Michel van Grinsven praktisch voor iedere gelegenheid inzetbaar is. Michel heeft een vlotte babbel, hij is buikspreker, hij goochelt en zingt. In het verleden heeft hij zijn veelzijdigheid meermalen bewezen. Zo creëerde hij zijn eigen theaterprogramma, maakte een complete kindershow en produceerde diverse evenementen en is te zien geweest in vele tv programma’s. Zo ook in ons eigen TV programma: Kids for Animals. Met de Kids for Animals show weet hij de kinderen tot de laatste minuut te boeien. Grote hilariteit brengt hij teweeg tijdens zijn goocheltrucs. Het buikspreken, een bijna uitgestorven variétésoort, krijgt tijdens de show nieuw leven ingeblazen. Met een ontwapenende slimheid krijgt Jeroentje (de buikspreekpop) een heel eigen karakter. Op een werkelijk vertederende manier steelt hij de show. Kids for Animals is de jeugdclub van de dierenbescherming. In deze show mag dan ook voor de kinderen een fascinerend dierenspel niet ontbreken.

Op een werkelijk vertederende manier steelt hij de show!Met een proffesioneel team van mensen wordt een klasseproduct neergezet, waar nog lang over nagepraat zal worden.

Tijdsduur 1 uur

Kindershow Kids for Animals boeken

Voor prijzen het inhuren van Kindershow Kids for Animals kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Kindershow Kids for Animals, artiestenburo Kindershow Kids for Animals, boekingen Kindershow Kids for Animals, boekingskantoor Kindershow Kids for Animals, prijs Kindershow Kids for Animals, Kindershow Kids for Animals boeken, Kindershow Kids for Animals huren, Kindershow Kids for Animals inhuren, Kindershow Kids for Animals kosten