Klok, Hans boeken

Hans Klok boeken: In 1990 wint Klok en zijn assistente Sittah met "de snelste metamorfose ter wereld" de 'Grand Prix' van Nederland en de 'Henk Vermeijden Wisselprijs'. Het jaar daarna is hij te zien in 'The Winter Garden Opera House' in Blackpool – Engeland, en in Frankrijk, Japan, Zuid-Amerika, de Verenigde Staten, het Caribisch gebied en alle West-Europese landen. Hij wint de 1e prijs op het 'Internationale Magic Fachkongress' in Duitsland en treedt op in televisieshows in binnen- en buitenland. In 1992 verzorgt hij het openingsoptreden van het F.I.S.M. in Lausanne – een vakbeurs voor goochelaars en illusionisten waar Klok de gelegenheid krijgt zijn eigen show te presenteren. Het theater van attractiepark Duinrell wordt verbouwd en ingericht naar zijn wensen. Deze show trekt 170.000 bezoekers. Het jaar erna keert hij terug naar Duinrell met een nieuwe show.

In 1993 treedt Klok op als 'special guest' in de André van Duin Revue. De optredens in Duinrell en de samenwerking met André van Duin betekenen de definitieve doorbraak van Klok in Nederland. Hans Klok wordt gevraagd om een serie optredens te verzorgen tijdens de 'Dinnershows' in Studio 21 in Hilversum. Ook treedt hij op tijdens het World Press Photo Gala.

In 1994-1995 werkt Klok mee aan de theatertournee van Gerard Joling, en treedt op in Las Vegas in het hotel Loew's in Monte Carlo, en in grote Duitse shows als 'Der Grosse Künstler Preis' en de 'Surprise Show' van Linda de Mol.
In augustus 1996 wordt Klok uitgenodigd door NBC voor een optreden in 'Caesar's Palace' in Las Vegas als onderdeel van het televisieprogramma 'The World Greatest Magic'. De daaropvolgende periode gebruikt Klok voor de voorbereidingen van zijn eerste theatershow, die in oktober haar première heeft in het Luxor Theater te Rotterdam. In 1998 heeft hij een tweede theatershow, 'Magic Live on Stage', daarna volgt 'Magic Impossible'.

Tijdens het wereldkampioenschap Magie in Dresden in 1997 behaalt Klok en zijn team de tweede plaats in de categorie "illusionisme". Datzelfde jaar treedt hij op in de ABC-special 'Champions of Magic'.

In 2001 bouwt de Efteling voor de show van Klok een theater met 1200 zitplaatsen. Vanaf 27 december 2002 treedt Klok drie maanden op in heel Europa met zijn show 'History of Magic'. Begin 2002 overlijdt zijn vader Klaas plotseling. Klaas Klok was de stuwende kracht achter het bedrijf van zoon Hans. Wanneer Hans vraagt of broer Wouter de taken van zijn vader wil overnemen doet hij dit.
In 2004 speelt Hans een gastrol in de Nederlandse Jeugdfilm Sinterklaas en het Geheim van de Robijn van regisseur Martijn van Nellestijn. Hij speelde de rol van Bisschop van Zwitserland.

Eind 2004 komt Wouter met het idee voor een show in Ahoy. Hans Klok speelt begin 2005 3 avonden voor een uitverkocht Ahoy. Kort na de shows volgt een vergadering met Joop van den Ende, die met Hans Klok in zee wil gaan. De voorgestelde samenwerking leidt in 2006 tot de oprichting van Stage Entertainment Magic, een nieuw bedrijf waarin Stage Entertainment (Joop van den Ende) en Hans Klok Illusions ieder hun inbreng hebben.

Hans Klok kreeg vervolgens de mogelijkheid om in Las Vegas te gaan optreden (Planet Hollywood Resort & Casino). Hier werd in eerste instantie Carmen Electra aan de show toegevoegd, maar zij trok zich terug omdat zij last bleek te hebben van claustrofobie. Pamela Anderson zal haar vervangen als Klok's assistente. Bruce Willis zal bij de opening deze shows aan elkaar praten.
Tijdens het Nationaal Congres voor de Goochelkunst 2007 ontving Hans Klok op 19 mei 2007 de Gouden Speld (onderscheiding uitgereikt door de Nederlandse Magische Unie). Omdat Hans Klok zelf niet aanwezig kon zijn op het congres in Haarlem werd de onderscheiding in Las Vegas tijdens een live TV-verbinding aan hem uitgereikt.

In 2007 gaat de docufilm 'See You In Vegas' in première. Hierin wordt de weg van Hans naar Las Vegas gedocumenteerd.

Klok, Hans boeken

Voor prijzen het inhuren van Klok, Hans kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Klok, Hans, artiestenburo Klok, Hans, boekingen Klok, Hans, boekingskantoor Klok, Hans, prijs Klok, Hans, Klok, Hans boeken, Klok, Hans huren, Klok, Hans inhuren, Klok, Hans kosten