Magische Fakespeech boeken

Dat u uw zakenrelaties verrast met iets unieks? Een fakespeech over het thema van de dag, is het antwoord!

Stelt u zich eens voor: een communicatiedeskundige van communicatiebureau “Non-Sense” komt het podium op. Tijdens een korte introductie wordt er uitgelegd dat er een nieuwe communicatiestrategie is ontwikkeld en dat uw bedrijf de pilot is voor deze nieuwe strategie. De uitleg is duidelijk, helder en kort; iedereen begrijpt waar het over gaat. Langzaam aan wordt uit de doeken gedaan op welke wijze de medewerkers deze nieuwe strategie zullen gaan toepassen en het verhaal wordt al iets onduidelijker.

Energizer met een twist
Als vervolgens de strategie nog eens nader wordt toegelicht met een “verhelderende” powerpoint presentatie weet echt niemand meer waar het over gaat. Gelukkig blijkt dan dat Bart eigenlijk geen communicatiedeskundige is en weet hij met een aansluitende stand-up act de hele zaal op zijn kop te krijgen. Door zijn improvisatie- én aanpassingstalent weet Bart uw gasten precies op de juiste manier te benaderen en te betrekken in de act. Interactief en verfrissend!

Magische Fakespeech boeken

Voor prijzen het inhuren van Magische Fakespeech kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Magische Fakespeech, artiestenburo Magische Fakespeech, boekingen Magische Fakespeech, boekingskantoor Magische Fakespeech, prijs Magische Fakespeech, Magische Fakespeech boeken, Magische Fakespeech huren, Magische Fakespeech inhuren, Magische Fakespeech kosten