Mentalisme workshop voor bedrijven boeken

Uri Geller heeft met deze technieken een wereldweide bekendheid verworven en is momenteel volop in het nieuws met zijn nieuwe programma “wie wordt de nieuwe Uri Geller?”
Misschien wordt u dat wel!

Robert de Vries heeft speciaal voor het bedrijfsleven de workshop ‘mentalisme’ ontwikkeld. Na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring wordt u in deze onthullende workshop op spelende en humoristische wijze de basistechnieken van het mentalisme geleerd.  

Presentatietechnieken “wat is toepasbaar in uw werk?”

Wat kunt u als ondernemer of werknemer leren van een mentalist? Buiten het feit dat u achter de geheimen van het meest besproken vak ter wereld komt leert u tijdens deze workshop de presentatietechnieken van een mentalist. Hoe creëer ik de illusie bij mij toeschouwers? Hoe breng ik mijn boodschap zodanig geloofwaardig dat er over mijn product gesproken wordt? Vragen als deze zullen in deze interactieve workshop beantwoord worden.

Tijdsduur: 90 minuten
Prijsklasse: €1000 – €2000 

Mentalisme workshop voor bedrijven boeken

Voor prijzen het inhuren van Mentalisme workshop voor bedrijven kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Mentalisme workshop voor bedrijven, artiestenburo Mentalisme workshop voor bedrijven, boekingen Mentalisme workshop voor bedrijven, boekingskantoor Mentalisme workshop voor bedrijven, prijs Mentalisme workshop voor bedrijven, Mentalisme workshop voor bedrijven boeken, Mentalisme workshop voor bedrijven huren, Mentalisme workshop voor bedrijven inhuren, Mentalisme workshop voor bedrijven kosten