Mentalist Jan Reinder boeken

Jan Reinder van Kammen ontdekte al op jonge leeftijd dat hij een passie had voor magie. Als kind was optreden met kindercircus Eleboog zijn lust en zijn leven. Hij studeerde fysiek theater in Amerika en hij treedt inmiddels al jarenlang op als professioneel artiest. Jan Reinder is Nederlands kampioen goochelaar geweest en werkt met de grootste goochelaars der aarde. Zo stond hij als eerste Nederlander in “the World’s Greatest Magic Show” in Las Vegas en trad hij meerdere malen op in de hoogst haalbare plek in goochelland “The Magic Castle” in Hollywood. Hij deelde dan ook het toneel met grote comedians als Chris Rock, Jay Leno en grote goochelaars als Kevin James, Jeff McBride en Luis de Matos. 

De afgelopen jaren heeft Jan Reinder 80% van zijn tijd doorgebracht met optredens in theaters in tv shows in Azië, Europa en Amerika. Ondermeer het comedy festival “Just for Laughs” dat elk jaar wordt uitgezonden in 75 landen. Daarnaast staat hij regelmatig voor een miljoenen publiek op de Chinese televisie. Ook in de zakenwereld is hij al ruim 10 jaar een graag gezien zakelijk spreker. Met zijn Magic Minded shows leert hij het publiek op magische wijze hoe ze meer kunnen halen uit hun werk en leven. Door deze buitenlandse optredens en besloten shows in Nederland bleef hij verstoken van het grote Nederlandse publiek. Onlangs heeft hij zich aan het Nederlandse publiek voorgesteld door zijn deelname aan de tv show “de Nieuwe Uri Geller” , waar hij tot in de halve finale spectaculaire optredens liet zien. De tijd is nu echter duidelijk rijp voor Reinders doorbraak op Hollandse bodem. 

Reinder is bekend om zijn shows met: Magic Minded, Mentalist Reinder, Magic Wave en Magic Juggling.

Mentalist Jan Reinder boeken

Voor prijzen het inhuren van Mentalist Jan Reinder kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Mentalist Jan Reinder, artiestenburo Mentalist Jan Reinder, boekingen Mentalist Jan Reinder, boekingskantoor Mentalist Jan Reinder, prijs Mentalist Jan Reinder, Mentalist Jan Reinder boeken, Mentalist Jan Reinder huren, Mentalist Jan Reinder inhuren, Mentalist Jan Reinder kosten