Mentalist Rinke Jacobs boeken

Rinke Jacobs (Haarlem, 1984) kwam al op jonge leeftijd in aanraking met de wereld van Magie. Zijn grootvader leerde Rinke zijn eerste allereerste goocheltrucs die hij opvoerde voor zijn ouders, broertjes en familie.

Gestimuleerd door de enthousiaste reacties van zijn kleine publiek, verdiepte hij zich steeds verder in de kunst van het goochelen. Simpele trucs maakten plaats voor meer gecompliceerde trucs, die hij zelf bedacht en uitwerkte.

Zijn nieuwe trucs maakten indruk. Door zijn heel eigen benadering en zijn opvallende persoonlijke stijl groeide zijn publiek snel.

Wat is echt? Wat is niet echt? Is de realiteit van de één dezelfde als die van een ander? Mentalist Rinke Jacobs neemt in zijn Innermental show een loopje met de werkelijkheid. In zijn realiteit bezit iedereen een ´zesde zintuig´, kan de mens gedachten lezen en beschikt het menselijke brein – ook het uwe – over bijzondere (onondekte) krachten.

De Innermental (innerlijke mentale kracht) show is een show voor jong en oud en laat u versteld staan van de bijzondere krachten van Rinke Jacobs. En die van U! De show richt op zich op de mentale capaciteiten van de mens. Met verschillende verbazingwekkende ´experimenten´ zoals hypnose, ESP, telepathie, en telekinese zet Rinke een bijzonder fascinerende voorstelling neer…

Mentalist Rinke Jacobs boeken

Voor prijzen het inhuren van Mentalist Rinke Jacobs kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Mentalist Rinke Jacobs, artiestenburo Mentalist Rinke Jacobs, boekingen Mentalist Rinke Jacobs, boekingskantoor Mentalist Rinke Jacobs, prijs Mentalist Rinke Jacobs, Mentalist Rinke Jacobs boeken, Mentalist Rinke Jacobs huren, Mentalist Rinke Jacobs inhuren, Mentalist Rinke Jacobs kosten