Rob en Emiel boeken

Maar dat is niet het enige dat zij hebben gedaan! Al jaren verweven zij magie, cabaret, verwondering en humor in feel-good performance-acts voor hun eigen theatershows en evenementen.

Hun acts op verschillende nationale en internationale wedstrijden werden met goud beloond. In 2006 behaalden zij zelfs goud in drie verschillende categorieën, kregen een eervolle onderscheiding voor hun komische presentatie en wonnen de Grand Prix, de hoogst haalbare Nederlandse goochelprijs, waarmee zij Nederlands kampioen goochelen zijn! Maar de hoogste onderscheiding die zij mochten ontvangen, was de titel Beste Mentalisten Ter Wereld tijdens het Wereldkampioenschap Mentalisme in 2009. Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop!

In totaal stonden zij zeventien keer met hun eigen show in een uitverkocht Sydney Opera House, Australië. Ook traden zij op in onder andere België, Duitsland, Groot Brittannië, Zweden, Brazilië, Thailand, Zuid-Korea en de U.S.A. en waren in tientallen televisieprogramma’s te zien, waaronder Barend & van Dorp, Jensen, Life & Cooking, De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman.

Dus als u spraakmakend en hoogwaardig entertainment zoekt waar men nog lang over na zal praten, dan bent u bij Rob en Emiel aan het juiste adres!

Rob en Emiel boeken

Voor prijzen het inhuren van Rob en Emiel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Rob en Emiel, artiestenburo Rob en Emiel, boekingen Rob en Emiel, boekingskantoor Rob en Emiel, prijs Rob en Emiel, Rob en Emiel boeken, Rob en Emiel huren, Rob en Emiel inhuren, Rob en Emiel kosten