Robert de Vries Energizer XL boeken

Organiseert u binnenkort een zakelijke meeting en zoekt u een energizer om uw gasten scherp en alert te houden?  

Robert de Vries heeft speciaal voor deze events de Energizer XL ontwikkeld.  

Energizer XL is een 30 minuten durende up-tempo show met de unieke combinatie van cabaret en magie. Met zijn energieke persoonlijkheid, opzwepende muziek van de live dj, scherpe improvisaties en onverklaarbare magische effecten, dient Robert uw gasten een energie-injectie toe. Na deze show zitten uw gasten weer op het puntje van hun stoel om uw boodschap te absorberen.  

Maatwerk
De Energizer XL van Robert de Vries is uitermate geschikt voor het communiceren van uw zakelijke boodschap. Hij snijdt zijn programma altijd op maat voor uw bijeenkomst. Juist in dit moment van ontspanning kan Robert uw gasten op een informele manier informeren en inspireren. 

“Energie volgt aandacht en aandacht energie” (Makia, Hun) 

Tijdsduur: 30 minuten
Prijs: € 1450,- excl. 6% btw
Inclusief geluid tot 200 personen, reiskosten en dj. 

Download
Folder in PDF: klik hier

Wie gingen u voor?
Sorgente – Gemeente Limburg – Fortis Bank – Ernst & Young – Rabobank – BCC – Chrysler – Kamer van Koophandel – Postbank – Panasonic – datango – Wolter Kluwer – De Telefoongids – American Express 

Kijk ook eens op www.magicalcabaret.nl

Robert de Vries Energizer XL boeken

Voor prijzen het inhuren van Robert de Vries Energizer XL kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Robert de Vries Energizer XL, artiestenburo Robert de Vries Energizer XL, boekingen Robert de Vries Energizer XL, boekingskantoor Robert de Vries Energizer XL, prijs Robert de Vries Energizer XL, Robert de Vries Energizer XL boeken, Robert de Vries Energizer XL huren, Robert de Vries Energizer XL inhuren, Robert de Vries Energizer XL kosten