Tafelgoochelaar Jochum Nooyen boeken

Als geen ander speelt hij in op zijn publiek en de sfeer van de gelegenheid. Vermaken zit deze veelzijdige goochelaar in het bloed. Hij is er niet op uit om u af te troeven met zijn vingervlugheid. Jochem wil u verbazen met de wonderen die hij laat gebeuren. Zodat de wereld eventjes anders lijkt dan u dacht dat hij was.

Of het nu gaat om goochelen, mentalisme, ballooning of cocktail-shaking: Jochem levert kwaliteit. In 2007 studeerde hij af als professioneel theatermaker. Dankzij die theaterkennis en jarenlange ervaring heeft Jochem oog voor decor en weet hij precies hoe je de spanning in een act opbouwt.

Begin 2009 behaalde Mentalist Jochem met zijn vrolijke vorm van mentalisme een plaats in de halve finale van De Nieuwe Uri Geller show op SBS 6.

Deze professionele goochelaar is grappig, mysterieus en heeft door zijn hoge entertainende waarde meerdere nationale en internationale prijzen gewonnen.

Tafelgoochelaar Jochum Nooyen boeken

Voor prijzen het inhuren van Tafelgoochelaar Jochum Nooyen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Tafelgoochelaar Jochum Nooyen, artiestenburo Tafelgoochelaar Jochum Nooyen, boekingen Tafelgoochelaar Jochum Nooyen, boekingskantoor Tafelgoochelaar Jochum Nooyen, prijs Tafelgoochelaar Jochum Nooyen, Tafelgoochelaar Jochum Nooyen boeken, Tafelgoochelaar Jochum Nooyen huren, Tafelgoochelaar Jochum Nooyen inhuren, Tafelgoochelaar Jochum Nooyen kosten