Tafelgoochelaar Michel Beugelsdijk boeken

Na het afronden van zijn middelbare school heeft hij een opleiding gevolgd aan het conservatorium, waarna hij eerst een korte muzikale weg is ingeslagen. Tijdens zijn verschillende optredens, werd hij regelmatig gevraagd om ook de presentaties van een aantal bijeenkomsten op zich te nemen. Michel besloot om daar meer mee te gaan doenen dat ging hem goed af. Daardoor kwam hij ook in aanraking met de magischewereld en al snel wist Michel zich een aantal trucs aan te leren en bleek hij het goochelen in zijn vingers te hebben.  

Al rondlopend zal Michel iedereen verbazen met zijn goochelkunsten, onder de neus van toeschouwer. Voor u het weet bent u uw horloge kwijt of leest hij uw gedachten. Vingervlugheid en verbazing op de vierkante centimeter.Michel is een graag geziene magician aan elke tafel. Door een combinatie van zijn enthousiasme, magische techniek en een dosis humor weet hij elk publiek te vermaken. 

Michel is Nederlands Kampioen Goochelen 2006 
Tijdsduur: 2 uur
Prijs: € 650,- excl. 6% btw
Exclusief reiskosten.

Tafelgoochelaar Michel Beugelsdijk boeken

Voor prijzen het inhuren van Tafelgoochelaar Michel Beugelsdijk kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Tafelgoochelaar Michel Beugelsdijk, artiestenburo Tafelgoochelaar Michel Beugelsdijk, boekingen Tafelgoochelaar Michel Beugelsdijk, boekingskantoor Tafelgoochelaar Michel Beugelsdijk, prijs Tafelgoochelaar Michel Beugelsdijk, Tafelgoochelaar Michel Beugelsdijk boeken, Tafelgoochelaar Michel Beugelsdijk huren, Tafelgoochelaar Michel Beugelsdijk inhuren, Tafelgoochelaar Michel Beugelsdijk kosten