Tafelgoochelaar Nick boeken

Op jonge leeftijd wist de in Tilburg geboren Nick Nielsen dat de magische wereld zijn toekomst zou gaan worden. In zijn jeugd was Nick al gepassioneerd door het artiestenvak en imiteerde hij op feestjes verschillende typetjes. Hij deed mee aan wedstrijden, workshops, talentenjachten etc. Dit resulteerde tot deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen Goochelen, waarbij Nick Nielsen in 2002 Nederlands Jeugdkampioen werd. Tijdens de Nationale Kampioenschappen Goochelen 2004 behaalde Nick Nielsen een eerste prijs!

Nick Nielsen staat voor magisch entertainment van deze tijd. Met een vlotte babbel en een gezellige presentatie neemt Nick Nielsen magie als uitgangspunt en zijn publiek als middelpunt. Hiermee is hij een graag geziene gast op elke gelegenheid.
Door onder meer zijn werkervaring, talent en begeleiding van een aantal toppers uit de internationale wereld van de magie, is Nick Nielsen uitgegroeid tot entertainer op topniveau!

Ook heeft Nick Nielsen de creatieve capaciteit en het inzicht om een meerwaarde te zijn voor al uw zakelijke belangen. Met zijn entertainment is hij van toegevoegde waarde tijdens beurzen, productpresentaties en op maat gemaakte magische bedrijfspresentaties. Tevens is Nick Nielsen inzetbaar als gastheer op uw feestavond of als professionele ijsbreker tijdens conferenties en dergelijke.

Boekingsinformatie Nick Nielsen:
Tijdsduur: 2 – 4 uur
Prijsklasse: €500 – €1000

Tafelgoochelaar Nick boeken

Voor prijzen het inhuren van Tafelgoochelaar Nick kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Tafelgoochelaar Nick, artiestenburo Tafelgoochelaar Nick, boekingen Tafelgoochelaar Nick, boekingskantoor Tafelgoochelaar Nick, prijs Tafelgoochelaar Nick, Tafelgoochelaar Nick boeken, Tafelgoochelaar Nick huren, Tafelgoochelaar Nick inhuren, Tafelgoochelaar Nick kosten