Tafelgoochelaar Peter Vogel boeken

Peter Vogel werd geboren in Amsterdam en heeft het goochelvak met de paplepel ingegoten gekregen omdat zijn vader goochelaar is. Hij is op 9-jarige leeftijd met goochelen begonnen in Jeugdcircus "Elleboog". Op zijn 17e jaar is Peter vertrokken naar Japan voor een tour van drie maanden waarna hij zich professioneel bezig is gaan houden met de goochelkunst.
In mei 1997 werd Peter Vogel, samen met zijn collega Ronald Moray bekroond tot: Nationaal kampioen Table-Magic. Overigens hadden zij samen al landelijke bekendheid door hun televisie optredens, waarbij zij onder andere met zeer veel succes het W.K. voetbal voorspelden.

Als table-magician is Peter Vogel een graag geziene gast aan iedere tafel, waarbij hij het publiek telkens weer versteld doet staan en de gasten "sportief bij de neus kan nemen".
Tevens is Peter Vogel in staat om een bedrijf, de opdrachtgever of een te promoten product in een table-magic- of toneelact perfect te presenteren.

Boekingsinformatie tafelgoochelaar Peter Vogel:
Tijdsduur: 2 – 4uur
Prijsklasse: €1000-€2000

Tafelgoochelaar Peter Vogel boeken

Voor prijzen het inhuren van Tafelgoochelaar Peter Vogel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Tafelgoochelaar Peter Vogel, artiestenburo Tafelgoochelaar Peter Vogel, boekingen Tafelgoochelaar Peter Vogel, boekingskantoor Tafelgoochelaar Peter Vogel, prijs Tafelgoochelaar Peter Vogel, Tafelgoochelaar Peter Vogel boeken, Tafelgoochelaar Peter Vogel huren, Tafelgoochelaar Peter Vogel inhuren, Tafelgoochelaar Peter Vogel kosten