Tafelgoochelaar Richard Stooker boeken

Richard, geboren in Alblasserdam, begon zijn goochelcarrière op zijn 17e. Een aantal jaren later, toen hij 20 jaar was, had Richard al vele prijzen op zijn naam staan die hij had gewonnen met verschillende goochelwedstrijden. Richard ging zich steeds meer verdiepen in wat de goochelwereld nog meer te bieden had. Zo werd hij onder andere  lid van de NMU (Nederlandse Magische Unie) en heeft hij vele privé lessen gevolgd bij (inter)nationale top goochelaars waaronder Eugene Burger, Jeff McBride, Richard Ross, Ger Copper en Tommy Wonder. Op zijn 25e was Richard Stooker al professioneel werkzaam als goochelaar en trad hij op bij bruiloften, exclusieve feesten, en zelfs al voor vooraanstaande bedrijven in Nederland. Ook heeft hij deelgenomen aan goochelcongressen en begeleide hij (inter)nationale goochelaars. Sinds de jaren '80 wordt Richard regelmatig gevraagd om mee te helpen met allerlei (goochel)werkzaamheden en ook om optredens te verzorgen in het Magic Art Center te Bennebroek, een locatie die bekend is bij vele goochelaars wereldwijd. Top- goochelaars hebben in het Magic Art Center opgetreden en doen dat nog steeds. Het is en blijft altijd een eer om daar te mogen optreden.

Maar Richard wilde meer naast het goochelen en entertainen. Hij is daarom ook naar de toneelschool (De Trap) in Amsterdam gegaan. Hier heeft hij in 5 jaar heel veel geleerd wat een acteur en presentator moet kunnen en weten. Richard is dan ook regelmatig te zien op televisie in onder andere series, soaps, reconstructies,productverkoop en commercials.

Tafelgoochelaar:
Met deze vorm van entertainment beleeft u de 'Magie' echt heel dichtbij: direct bij u en uw tafelgenoten.
De meeste mensen verwachten dat er een goochelaar aan tafel verschijnt om 'kaarttrucs' te vertonen. Echter, er gebeurt veel meer. Ook uw wijnglas, het bestek, een pakje sigaretten, kortom, bijna alles wat op tafel ligt, grijpt Richard Stooker aan om u zijn Magie te laten zien.

Nu wordt het 'trucje vertonen' een magisch moment voor iedere toeschouwer!

Een act duurt ongeveer 8 minuten per tafel en biedt genoeg tijd om van de ene in de andere verbazing te vallen. Kan deze jonge man meer dan dat hij toegeeft?
Veel gespreksstof geeft het zeker, gegarandeerd!

Tafelgoochelaar Richard Stooker boeken

Voor prijzen het inhuren van Tafelgoochelaar Richard Stooker kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Tafelgoochelaar Richard Stooker, artiestenburo Tafelgoochelaar Richard Stooker, boekingen Tafelgoochelaar Richard Stooker, boekingskantoor Tafelgoochelaar Richard Stooker, prijs Tafelgoochelaar Richard Stooker, Tafelgoochelaar Richard Stooker boeken, Tafelgoochelaar Richard Stooker huren, Tafelgoochelaar Richard Stooker inhuren, Tafelgoochelaar Richard Stooker kosten