Tafelgoochelaar Robert boeken

1981 – 
Robert de Vries, geboren in 1981 te Amsterdam is al vanaf zeer jeugdige leeftijd actief in de wereld van entertainment. Als klein ventje van 10 stond hij al op te treden voor mensen uit de buurt en 16 jaar later is hij een gerenommeerde magisch cabaretier die bijna 100 keer per jaar tijdens zakelijke evenementen en congressen geboekt wordt. Hij is van oorsprong goochelaar maar op latere leeftijd heeft hij zijn shows uitgebreid met veel comedy en cabaret. De meest opvallende prijzen die hij heeft gewonnen zijn: 1ste prijs comedy goochelen 1ste prijs algemeen goochelen3 x onderscheiding meest komische presentatie1 x onderscheiding meest originele act 2000 – Op 18 jarige leeftijd is Robert begonnen als professioneel goochelaar bij artiestenbureau Dutch Magic waar hij 2 jaar lang een prachtige start heeft kunnen maken als beginnend artiest.  

2002 –  Na het volgen van diversen cursussen van bekende cabaretiers en het bestuderen van het vak cabaret is hij samen met Danny Campion in 2002 het duo Beef-stuk begonnen. Een duo act waarbij goochelen en cabaret centraal stonden. Door de frisse combinatie van deze twee jongen mannen die met veel enthousiasme optraden ontstond er een enorme populariteit voor deze act in het bedrijfsleven. 5 jaar lang hebben beide heren voor meer dan 500 bedrijven, zowel nationaal als internationaal, opgetreden. Omdat Robert bij zoveel bedrijven een kijkje in de keuken heeft mogen nemen groeide zijn interesse voor zakelijk entertainment.  

2007 –  Daarom werd het in 2007 tijd voor een nieuwe uitdaging. Robert treed weer solo op en maakt nu speciaal voor de zakelijke evenementen Magical Cabaret. In deze verfrissende uptempo act combineert hij goochelen en cabaret met als rode draad de kernwaarden en/of producten van het bedrijf. Ook wordt Robert door zijn vrije manier van presenteren veel gevraagd voor het presenteren van bedrijfsevenementen en congressen.   

2008 –  In 2008 komt het eerste boek van Robert uit. ‘Leuk is anders’ is een pocketboekje vol komische columns en korte verhaaltjes. In deze columns zet hij het leven tegenover een lachspiegel. Je moet lachen om wat je leest maar het accentueert wel keihard de realiteit. Het boekje is al snel populair in het bedrijfsleven. Het boekje wordt door bedrijven cadeau gedaan aan de gasten van congressen.  

2009 – Robert bereikt landelijke bekendheid door zijn deelname aan De Nieuwe Uri Geller 2009, het succesvolle tv programma van SBS6. elke week zaten er 1,6 miljoen mensen gekluisterd aan de buis voor de spraakmakende acts van Robert en andere mentalisten. Ook andere media ontdekken hem, hij is inmiddels een graag geziene gast bij de ochtendshow van Giel Beelen om radio 3FM.

Boekingsinformatie tafelgoochelaar Robert de Vries:

2 uur: €625,- excl. 6% btw

3 uur: €750,- excl. 6% btw

4 uur: €925,- excl. 6% btw

Tafelgoochelaar Robert boeken

Voor prijzen het inhuren van Tafelgoochelaar Robert kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Tafelgoochelaar Robert, artiestenburo Tafelgoochelaar Robert, boekingen Tafelgoochelaar Robert, boekingskantoor Tafelgoochelaar Robert, prijs Tafelgoochelaar Robert, Tafelgoochelaar Robert boeken, Tafelgoochelaar Robert huren, Tafelgoochelaar Robert inhuren, Tafelgoochelaar Robert kosten