Tafelgoochelaar Robin Matrix boeken

Robin Matrix is geboren en opgegroeid in Den Haag. Op zeer jonge leeftijd was Robin al erg creatief met goocheltrucs en dagelijks bezig met magie. Vanaf zijn 10e verzorgt hij al optredens voor publiek en langzaam aan realiseerde Robin zich dat hij van goochelen zijn beroep zou gaan maken.

Momenteel boekt hij veel succes bij zijn optredens. Robin heeft tijdens goochelwedstrijden heel wat prijzen in de wacht weten te slepen.

Robin Matrix is met zijn charmante uitstraling, perfecte presentatie en zijn eigen stijl een echte magische entertainer die de gasten meeneemt in zijn wereld van magie, illusie en bedrog. Robin zijn grootste succes tot nu toe waren zijn fantastische optredens op de World Expo in Aichi Japan, waar hij 3 maanden lang dagelijks 1000den mensen entertainde.

Robin Matrix staat garant voor kwaliteit op elk gewenst optreden!

Gewonnen vakprijzen 2009:
-1ste prijs Magic Effects Super Cup!

Gewonnen vakprijzen periode 2006-2008
-Beste goochelaar van Nederland in de categorie algemeen goochelen.
-1ste prijs Fred Kaps Award
-1ste prijs Grote prijs van Vlaanderen
-3e prijs TV-programma Bijna Beroemd

Robin Matrix loopt bij deze act alle tafels langs waarbij hij uw gasten eens flink bij de neus neemt. Deze vorm van magie is heel erg populair en effectief omdat u er letterlijk met de neus boven op zit. Het mooie van deze act is ook dat een groot gedeelte in de handen van de toeschouwers gebeurt! Verschillende leuke effecten komen langs zoals geld verdubbelen, het stelen van horloges en het verdwijnen van een geheel spel kaarten op nog geen 50cm afstand van uw gasten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat u straks op uw eigen evenement echt kunt verwachten!

Tafelgoochelen kan onder andere worden
ingezet voor: Bedrijfsfeesten, Bruiloften, Recepties, Diners, Verjaardagen etc. 

Boekingsinformatie Robin Matrix:
Tijdsduur: 2 – 4 uur
Prijsklasse: €500 – €1000

Tafelgoochelaar Robin Matrix boeken

Voor prijzen het inhuren van Tafelgoochelaar Robin Matrix kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Tafelgoochelaar Robin Matrix, artiestenburo Tafelgoochelaar Robin Matrix, boekingen Tafelgoochelaar Robin Matrix, boekingskantoor Tafelgoochelaar Robin Matrix, prijs Tafelgoochelaar Robin Matrix, Tafelgoochelaar Robin Matrix boeken, Tafelgoochelaar Robin Matrix huren, Tafelgoochelaar Robin Matrix inhuren, Tafelgoochelaar Robin Matrix kosten