Tafelgoochelaar Ronald Moray boeken

Ronald Moray, geboren in 1964 te Ede, was op jonge leeftijd al gefascineerd door de goochelkunst. In 1988 bereikte Ronald Moray de hoogste plaats in zijn klasse tijdens het wereldkampioenschap goochelen in Den Haag.

In mei 1997 werd Ronald Moray, samen met zijn collega Peter Vogel bekroond tot: Nationaal Kampioen Table-Magic. Tevens won Ronald met Tony Wilson en Peter Vogel de 1e prijs originaliteit, met een totaal nieuwe illusieshow ''The Stooges''. In totaal won Ronald 5 prijzen op dit congres.

De bekroning op zijn werk kreeg Ronald dit jaar tijdens het huwelijksfeest van Z.K.H. Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima, alwaar hij was gevraagd om op te treden voor alle vorstelijke- en koninklijke gasten van het bruidspaar. U begrijpt een betere referentie kan hij niet noemen!

Naast het feit dat Ronald één van de toppers onder de Table-Magic-goochelaars is brengt hij ook een act ten tonele. Het zakkenrollen in combinatie met table-magic is Ronald ook op het lijf geschreven. Alleen of in samenwerking met Peter Vogel rollen zij de meest uiteenlopende attributen.

Ronald Moray was ook het gezicht bij shows van o.a. de Bamboo Beren (afgeleid van het TV-programma van de NCRV en Foxkids), waarin hij de presentator was.
Ook met Tante Soesa zette hij de zaal op stelten in een komisch verhaal dat uitermate geschikt was voor het theater!

Tafelgoochelaar Ronald Moray:
Tijdsduur: 2 – 4 uur
Prijsklasse: €1000 – €2000

Tafelgoochelaar Ronald Moray boeken

Voor prijzen het inhuren van Tafelgoochelaar Ronald Moray kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Tafelgoochelaar Ronald Moray, artiestenburo Tafelgoochelaar Ronald Moray, boekingen Tafelgoochelaar Ronald Moray, boekingskantoor Tafelgoochelaar Ronald Moray, prijs Tafelgoochelaar Ronald Moray, Tafelgoochelaar Ronald Moray boeken, Tafelgoochelaar Ronald Moray huren, Tafelgoochelaar Ronald Moray inhuren, Tafelgoochelaar Ronald Moray kosten