The Magic Experience boeken

Optische illusies, gezichtsbegoochelingen, vreemde gewaarwordingen en natuurlijk een vleugje onvervalste illusie! Uw gasten krijgen afbeeldingen te zien, kunnen in hun eigen handen vreemde dingen laten gebeuren of deze zelfs mee naar huis krijgen. Het verstand zal soms niet willen accepteren wat de ogen zien!

The Magic Experience wordt verzorgd door meerdere gastheren die uw gasten zichtbaar (en soms ook onzichtbaar) meenemen in de wondere wereld van de optische illusies en gezichtsbegoochelingen.

The Magic Experience bestaat uit de volgende componenten:
– De tentoonstelling: op luxe uitgevoerde kamerschermen maken uw gasten kennis met diverse afbeeldingen die soms het menselijke brein te boven gaan. Optische illusies, hologrammen en gezichtsbegoochelingen brengen de gasten soms even in verwarring.
– De werkende illusies: op display staan diverse werkende items uitgestald waar de gasten deze kunnen aanschouwen. Deze illusies zijn meestal niet mogelijk of werken heel vreemd en zullen zeker bijdragen aan de magische sfeer.
– De demonstratiebar: aan de gasten zullen ook "live" illusie's worden vertoond waarvan zij zelf de werking mogen meemaken en meestal zelfs uitvoeren. De werking van sommige items is wel bekend, maar hoe het werkt ?????

The Magic Experience kan overal neer gezet en getoond worden, zowel binnen als buiten (in overleg), zowel op "doe-feesten" of als tijdsvulling op "wachtmomenten" (bijv. voor een buffet of ingang).

Natuurlijk is een opstelling van meerdere onafhankelijke settings mogelijk en zelfs "eilandjes" van meerdere kamerschermen zijn mogelijk om de gasten in een grote ruimte om de tentoonstelling en displays heen te laten lopen. Ook opstellingen als "ruimte in een ruimte" met in- en uitgang zijn mogelijk, om zo de gasten the Magic Experience nog beter te laten ondergaan.

De demonstratiebar is 2 m. breed en de kamerschermen zijn 40 / 50 cm. per stuk
(hoogte 2 m.) en zijn koppelbaar tot max. 9 m (excl. demonstratiebar)

The Magic Experience boeken

Voor prijzen het inhuren van The Magic Experience kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau The Magic Experience, artiestenburo The Magic Experience, boekingen The Magic Experience, boekingskantoor The Magic Experience, prijs The Magic Experience, The Magic Experience boeken, The Magic Experience huren, The Magic Experience inhuren, The Magic Experience kosten