Valsspeel demonstratie boeken

In ‘The Friendly Fraudster’ demonstreert Peter op onnavolgbare wijze zijn vaardigheden met een spel kaarten. Ook al mogen de toeschouwers het kaartspel naar hartenlust schudden, Peter weet elke keer weer de controle over het gehele spel te krijgen. Zelfs als de toeschouwers de kans krijgen om vals te spelen is het Peter die met de winnende hand eindigt.

Na de vriendschappelijke gokjes in deze demonstratie verloren te hebben, zult u zich wel twee keer bedenken voordat u aan een gokspelletje met onbekenden deelneemt.

Valsspeel demonstratie boeken

Voor prijzen het inhuren van Valsspeel demonstratie kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: artiestenbureau Valsspeel demonstratie, artiestenburo Valsspeel demonstratie, boekingen Valsspeel demonstratie, boekingskantoor Valsspeel demonstratie, prijs Valsspeel demonstratie, Valsspeel demonstratie boeken, Valsspeel demonstratie huren, Valsspeel demonstratie inhuren, Valsspeel demonstratie kosten